Vilket sätt kan vi hjälpa dig på?

Vi kan hjälpa dig med libanesisk catering när det kommer till flera olika typer av tillställningar. Några av de tjänster vi erbjuder inkluderar de nedan.

img

Bröllop

Planerar du att arrangera ett bröllop? Vill du kunna servera första klassens libanesisk mat under det? Då är detta något vi mer än gärna hjälper dig med. Med hjälp av oss kan ditt bröllop bli ett extra fint minne för livet.

img

Födelsedagsfester

Är det i stället en födelsedagsfest du ska arrangera? Då är också detta något som vi mer än gärna kan hjälpa dig med. Med hjälp av oss kan du se till att din födelsedagsfest blir en extra trevlig tillställning.

img

Firmafester

Också firmafester hjälper vi dig mer än gärna med att arrangera. Vi kommer då att se till att du och dina anställda eller kollegor kommer att få en mycket trevlig stund.

img

Begravningar

Trots att begravningar aldrig är någon särskilt munter historia är det dock bra att göra det bästa av det hela. Just det kan du göra med vår hjälp. Vi ger dig, dina anhöriga och dina vänner en trevlig minnesstund där ni kan ta farväl av den avlidne på bästa möjliga sätt.